Stofbleer til baby - Du kan ikke undvære dem

Oprettet d. under Barsel

Stofbleer til baby - Du kan ikke undvære dem

Stofbleer er noget af det mest uundværlige og en fantastisk opfindelse til huset med små børn, og de kan bruges til næsten alt. Så det er helt klart et MUSTHAVE og gaven til alle forældre med små børn.


Du kan derfor ikke få for mange stofbleer, og de bliver brugt til følgende:
1. Som underlag på puslebordet
2. Nusseklud
3. Til at tørre gylp op
4. Amme-klud
5. Soldække
6. Og meget andet..


Når du er færdig med at bruge dem til baby, er de helt fantastiske som rengøringsklude.


Vores stofbleer fra Layette er meget velegnet og af højeste kvalitet. De er antibakterielle og hurtig absorberende, og tørrer derfor hurtigt vand væk. Derfor er de også rigtig gode på puslepuden, eller som klud ved amning. Selvom de fleste puslepuder kan sprittes af efter brug, er det rart at have en stofble på puslepuden, da det føles varmere og mere behageligt for baby og barn at ligge på.

De gammeldags stofbleer er gode at bruge på puslebordet, da du slipper for at vaske betrækket på puslepuden, og ikke nok med at det er mere hygiejnisk på puslebordet, er det også rarere for baby at ligge på, da det føles varmere og mere komfortabel. Stofbleerne er også gode at have over skulderen, når baby skal bøvse af efter amning eller flaske, og når baby gylper, så du kan beskytte dit tøj.

Hvis du er ramt af nakkespændinger eller har du fået en brystbetændelse, kan du også bruge en stofble som varmepude. Put blot en fugtet stofble i mikrobølgeovnen, og put den i en pose efterfølgende, på den måde får du nemt og hurtigt en varmepude til at tage sig af dine udfordringer.

Når du står med et lille spædbarn, er stofbleerne også meget ideelle som håndklæde efter badet. Helt små babyer har en meget sart hud, og med et stort badehåndklæde er det svært at komme ind i alle folder. Bambusstoffet er fantastisk som håndklæde, da stoffet er utrolig absorberende.

Med en nyfødt i huset er det en god idé at anskaffe sig ca. 10-15 stofbleer. Du kan med fordel bruge nogle med mønster til hovedet, og nogle uden til halen.
Du passer bedst på dem, hvis du vasker ved lavere temperaturer, men du kan også sagtens vaske dem sammen med håndklæder og viskestykker i vaskemaskinen på 60 grader.

Layette stofbleerne er håndsyet i det blødeste behagelige stof, hvor der er lagt vægt på hver enkelt detalje.

 

Hvad bruger du dine stofbleer til? Skriv en kommentar nedenfor og kom med et godt råd til andre forældre med små børn. 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar