Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

På Eventyrbarn.dk kan du kun bestille varer via vores hjemmeside.
Når du handler med Eventyrbarn.dk indgås aftaler på følgende sprog: Dansk

 

Priser

Alle priser på webshoppen er i DKK samt inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

 

Betaling

På Eventyrbarn.dk kan der betales med MobilePay, følgende korttyper: Dankort, Visa-Dankort og Visa Electron, samt dansk udstedte MasterCard, Maestro, Visa, JCB og American Express. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Eventyrbarn.dk benytter sikkerhedsløsningen 3D-Secure. Sikkerhedsløsningen består af en engangskode, som kortholder får tilsendt på SMS. Alle danske betalingskort kan anvendes, og dit pengeinstitut tilknytter et mobilnummer til kortet ved oprettelse. Er der ikke tilknyttet et mobilnummer til betalingskortet, så vil du første gang, du benytter kortet blive bedt om at tilknytte et. Du kan enten afslutte handlen med MitID eller følge linket til tilmeldingssiden og efterfølgende gennemføre købet. Der skal benyttes MitID til dette. Er der tilknyttet et telefonnummer til kortet, så vil du blot modtage en engangskode på SMS, hvor der også står, at du er ved at foretage et køb på Eventyrbarn.dk. Indtast koden ved betalingen, for at afslutte dit køb. Har du ikke mobildækning, så er det muligt at anvende MitID til at afslutte købet.

Gebyret for at benytte sig af de respektive betalingskort betales af Eventyrbarn.dk. (Dette gælder også betaling via MobilePay Online) Ved betaling med kort eller MobilePay reserveres beløbet indtil efter levering / afsendelse, hvor vi derefter evt. tilpasser beløbet (hvis du har fået leveret mindre end bestilt) og hæver beløbet på ordren. Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kort udbyder.

Ved betaling med bankoverførsel bedes du vælge straksbetaling i din netbank. Beløbet skal være os i hænde senest næstkommende hverdag, ellers forbeholder vi os retten til at annullere din ordre. Du vil modtage en mail herom. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

 

Ordrebekræftelse

Når du modtager ordrebekræftelsen, bedes du kontrollere, at den er i overensstemmelse med din bestilling. Hvis du opdager fejl, eller har ændringer til din ordre bedes du kontakte Eventyrbarn.dk på kontakt@eventyrbarn-aps.dk.

 

Levering / fragt

Det koster et beløb at få dine varer tilsendt. Fragtprisen afhænger af vægt og størrelse, men på Eventyrbarn.dk betaler du altid en fast lav fragtpris afhængig af leveringsform.

Forventet leveringstid er 1-3 hverdage med mindre andet fremgår af produktsiden. Varer , som ikke er på lager har længere leveringstid.

Vi anvender primært GLS eller PostNord, når varerne afsendes direkte fra vores lager. Vi sender også varer direkte fra vores leverandører, som benytter forskellige transportører.

Ordre leveres til pakkeshop eller hjemmelevering, hvilket vælges af kunden ved check out i webshoppen.

Leveringsomkostninger kan variere alt efter hvilke produkter, du køber. Se priser herunder:

Beskrivelse

Pris

Levering til pakkeshop

Fra kr. 39,-
Leveringsomkostningerne er afhængig
af varetype og vægt

Hjemmelevering

Fra kr. 59,-
Leveringsomkostningerne er afhængig
af varetype og vægt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ved valg af hjemmelevering:
Er man ikke hjemme ved levering, vil pakken blive leveret til nærmeste pakkeshop eller retur til Eventyrbarn.dk.

Ved valg af pakkeshop:
Der kan opstå situationer, hvor fragtselskabet leverer til en anden pakkeshop pga. pladsproblemer.

Ordrer afsendes hurtigst muligt efter ordreafgivelse. Leveringstiden kan dog forlænges i forbindelse med kampagner, helligdage og lignende. Varer i restordre hos leverandøren kan også give forlænget leveringstid.

Eventyrbarn.dk leverer kun varer indenfor Danmark - dog undtaget Grønland, Færøerne og ikke-brofaste øer. Der henvises til kontakt@eventyrbarn-aps.dk for aftale omkring køb.

 

Fortrydelsesret 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti, eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du bedes sende en mail til kontakt@eventyrbarn-aps.dk. Herefter vil vi oplyse dig om, hvor varen skal sendes hen. Når varen sendes retur, bedes du benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Standardfortrydelsesformularen er vedhæftet din ordrebekræftelse.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Nægter du modtagelsen af pakken, eller lader være med, at afhente den på posthuset/pakkeshoppen, vil du blive opkrævet forsendelsesudgiften for at pakken returneres til os.

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Vi beder dig vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos Eventyrbarn.dk.

Visse varer kan ikke returneres med alm. post. Dette gælder fx meget store varer, eller meget store ordre. Returnering af disse varer forventes maksimalt at koste 1.000 kr.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage.
Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, fratrukket den billigste leveringsomkostning, der er tilgængelig på Eventyrbarn.dk, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Returneringsadresse oplyses af Eventyrbarn.dk umiddelbart efter du har anmodet om at fortryde købet.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder. Denne ret skal du oplyse os om at du vil benytte via kontakt@eventyrbarn-aps.dk inden du sender varen retur.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Returneringer sker til :

Eventyrbarn ApS

Vinkelvej 199

8800 Viborg

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Den dataansvarlige på Eventyrbarn.dk er Eventyrbarn ApS.

Du kan læse hele vores persondatapolitik her.

 

Pricerunner Købsgaranti

Som medlem på PriceRunner sikres dit køb op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. Købsgarantien er gratis for dig som forbruger og gælder for alle køb, når du handler hos os. Bemærk, at garantien stilles af Pricerunner, og at Eventyrbarn ikke er ansvarlige for denne.

PriceRunner Købsgaranti omfatter dig, der er privatperson og bosat i Danmark. Garantien omfatter situationer, hvor butikker ikke påtager sig deres lovbestemte ansvar og afhjælper et opstået problem inden for 60 dage.

Selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og er kommet ind til vores hjemmeside via dem, kan dit køb stadig blive omfattet af Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er at registrere dig inden for en time efter dit køb. At blive medlem koster ingenting og tager mindre end tre minutter! Bliv gratis medlem på PriceRunner. PriceRunner Købsgaranti sikrer dig i tilfælde af skade på varen ved levering, defekt vare, hvis en vare mangler ved levering, hvis varen er forkert eller fejlbehæftet eller hvis levering af varen udebliver. Husk på, at bestillingen skal være adresseret til dig personligt.Erstatning udbetales alene for anskaffelsesomkostninger, fragtudgifter og den direkte økonomiske skade, du som kunde har lidt. Ingen økonomisk kompensation gives for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter. Besøg PriceRunner for at se de endelige vilkår samt en liste med kategorier, der ikke er omfattet af garantien.

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kontakt@eventyrbarn-aps.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal http://ec.europa.eu/odr   

 

 

Eventyrbarn ApS
Vinkelvej 199
8800 Viborg

kontakt@eventyrbarn-aps.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 05/10-2023.

Hent fortrydelsesformular