Barselsgave – Få inspiration til den perfekte gave til nyfødt baby, mor og far

oprettet d. under Barsel

Barselsgave – Få inspiration til den perfekte gave til nyfødt baby, mor og far

Barselsgaver har længe været et hit til nybagte forældre og ikke mindst til baby, men hvad skal man dog finde på at pakke ind? I dette blogindlæg giver vi dig bud på de bedste barselsgaver til mor, far og selvfølgelig baby. Start med at beslutte om gaven skal være til forældrene, eller om det er barnet der skal have glæde af den. Måske skal gaven glæde både forældre og baby?


Barselsgave til baby

Det mest traditionelle er umildbart at købe en gave til den lille nyfødte dreng eller pige. Er kønnet ikke kendt inden fødslen, og vil du gerne købe gaven inden, så er der selvfølgelig også mange kønsneutrale gaver at vælge imellem.

En gave som alle babyer og forældre kan bruge er baby shampoo, som er udviklet specielt til de små guldklumpers sensitive hud. Vi kan anbefale den økologiske Vølve Baby Shampoo og den økologiske Baby Shampoo fra Eco By Naty. Disse shampooer er meget skånsomme og renser babyens hud på den blideste måde. Dermed er det helt sikkert en gave som baby og forældrene kan benytte.

Som forældre til små børn er stofbleer uundværlige, og derfor er det en gave du roligt kan købe. Layette har fremstillet de blødeste stofbleer, som du kan finde her. Stoffet er åndbart og har antibakterielle egenskaber. De er bløde og behagelige mod huden og kan benyttes til mange formål.

Alle børn elsker tæpper! – har vi en idé om… Derfor er det måske den perfekte barselsgave. Babyen kan svøbes i tæpper, fx hvis dynen er for varm, eller en vinterdag som ekstra dyne. Hos Eventyrbarn.dk har vi tæpper til enhver smag. Babytæppet fra Layette er en god barselsgave og så kan den købes til en overkommelig pris. Babytæppet kan også fås i en tykkere model.

Små børn kan godt lide at blive svøbt, da den nye verden virker så stor. Derfor er et babytæppe til svøb, som senere kan bruges til tumletæppe, måske det helt ideelle.


Bleer i barselsgave

Er du stadig meget i tvivl om, hvad du skal give i barselsgave - Hvad med bleer? Bleer skal alle babyer bruge. Glæd forældrene med bleer, der er nemlig så meget andet at tænke på, når baby kommer til verden. Hos Eventyrbarn.dk er vi eksperter i bleer, så du kan bare spørge os, hvilke bleer du skal vælge til barselsgaven. Ellers kommer vi med nogle eksempler her. Du kunne fx give de økologiske bleer fra Naty i gave. De er super gode og bløde for baby, og samtidig designet til at skåne baby og miljø for skadelig kemi. Mange kender i forvejen Libero bleer eller Pampers bleer, hvilket måske er det sikre valg. Uanset hvilken ble du vælger at give i gave til den nyfødte og forældrene, så er vi sikre på at de bliver glade for gaven.


Barselsgave til mor

Vil du gerne give en gave som mor får glæde af, så har vi også nogle gode bud på dette. Mor skal selvfølgelig forkæles efter en hård fødsel og lang graviditet.

Hud og hårprodukter er et hit til mor som barselsgave. Efter en lang graviditet er det tid til lidt forkælelse med en langt bad, når baby alligevel sover. Dermed kan shampoo til mor være en god gave. Mange oplever tør hud, så køb en fugtighedscreme til mor, den kan hun altid få brugt.

Måske mor skal amme baby i mange timer? Det kan være hårdt for armene, så en ammepude vil være en rigtig god barselsgave. Den giver støtte til mor, så amningen bliver mere behagelig. På Eventyrbarn.dk har vi den lækre ammepude fra Layette. Den er i en fantastisk god kvalitet, og når amningen er slut, kan den også pynte på børneværelset.

Kroppen kan være udmattet efter en hård fødsel, så hvorfor ikke give mor et gavekort til massage? Lad far passe baby en times tid og lad mor nyde en god omgang massage. Det trænger hun helt sikkert til.

Barselsgave til forældre og baby

Barselsgave til far

Det er blevet meget moderne at give faren en barselsgave. Men hvilken gave skal man give til far? Kan far godt lide at læse, så vil en god bog være et godt valg. Det kan fx være en bog omkring det at være far. Du kan også købe et gavekort til en butik eller et gavekort til en fodboldkamp, koncert eller en helt anden oplevelse. På den måde glemmer han ikke at være sammen med vennerne og bliver tvunget ud af hjemmet. Det vil sikkert være rart for mange mænd, når hverdagen med baby er blevet rutine. 

Mange mænd elsker en god øl, så ville det ikke vær en god idé at give nogle øl til far? Du kan evt. putte dem i en kurv sammen med noget slik eller andet sødt.

En god måde at hjælpe den nye familie i gang er at give dem et godt måltid mad. Det er ikke sikkert der er tid til at lave den helt store middag med en lille baby. Det er her din barselsgave til far kommer ind i billedet. En stor grillkasse fyldt med kød, leveret lige til døren.


Vi håber at denne guide til barselsgaver har givet dig nogle idéer til, hvad du skal købe til de nye forældre og den lille baby. Hos Eventyrbarn.dk sidder vi klar alle hverdage til at besvare dine spørgsmål. Skriv eller ring til os, så finder vi sammen den bedste barselsgave.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar