Hvordan passer jeg på mit barns hud?

Oprettet d. under Pleje

Hvordan passer jeg på mit barns hud?

Når det er tid til at baby skal til at have et bad og barnets hud skal plejes, er det en god idé at bruge så milde produkter som overhovedet muligt. Brug gerne sæbefrie produkter, da de ikke udtørrer huden unødvendigt.

 

Hvad er sæbefri sæbe?

Flere og flere sæber på markedet er blevet såkaldte sæbefri produkter. At være sæbefri, betyder at de ikke er fremstillet som traditionel sæbe, dog er de stadig lige så effektive. PH-værdien er justeret, så den ikke er så høj som traditionelle sæber, men er lav så den ikke udtørrer huden.

Derfor er vi vilde med Naty produkterne. Deres Baby Bath Foam er fremstillet med en neutral PH-værdi, og derved udtørrer den ikke babys hud unødvendigt.

 

Hvad gør man ved røde kinder og/eller eksemarme?

Da flere af vores børn har oplevet at have hudproblemer, var vi ikke i tvivl om at vi meget gerne ville forhandle Kraes Baby produkter på shoppen, da vi ved at det virker, og vi kan stå inde for det.

 

Malenes historie:
Min søn gik rundt med kroniske røde kinder, nærmest brændende en hel vinter, og havde en smule eksem på armene og benene. Både med min kosmetologbaggrund og som mor, kunne jeg ikke acceptere dette. Derfor tog jeg ham til lægen, for at se hvad lægen kunne tilbyde ham. Lægen anbefalede selvfølgelig hormoncreme, som også virkede, men da jeg stoppede med at bruge det, blev kinderne bare røde igen. Derfor tænkte jeg, at vi må tænke lidt alternativt, og derfor faldt jeg over Kraes babybad. Da jeg begyndte at bruge produkterne til min søn, kunne jeg hurtigt se en stor forskel. Faktisk er jeg meget ked af jeg ikke tog før og efter billeder, da der hurtigt kom store fremskridt på huden. Huden blev hurtigt normaliseret, og den forblev sådan! Jeg brugte selvfølgelig babybadet til ham, og ikke nok med at huden blev silkeblød, så blev baderitualet også meget nemmere. Børn er som oftest ikke vilde med at bruge creme på kinderne, men produktet skal i badevandet, og ikke skylles af efter. Derved behøvede jeg ikke at smøre ham ind i creme efter badet, hvilket både han og jeg satte stor pris på. Jeg behøvede kun at bruge salven til hans sarte kinder, når han skulle ud i frostvejr, og jeg bruger faktisk stadig salven til ham, når han skal ud i koldt vejr, når vi fx er på skitur. Egentligt tror jeg, at hans kinder er normaliseret, men det sidder bare så dybt i os begge, at han skal have noget på kinderne, når han skal ud og lege.

Et par år senere kom lillesøster til verden, som desværre efter kort tid begyndte at få eksemarme og ben. Heldigvis havde jeg jo tidligere set gode resultater med Kraes, så uden tøven begyndte jeg at bruge babybadet i badekaret til hende. Som sidst så jeg ret hurtigt en forbedring på hendes hud. Nu bruger vi bare babybadet som en fast del af baderutinen til dem begge, og deres hud er så fin og silkeagtigt og uden udtørringer eller eksem. Derfor kan vi ikke leve uden Kraes babybad der hjemme.

Vi anbefaler på det varmeste at alle med hudproblemer, store som små, bruger Kraes babybad.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar